Brossac en vakantiepark L’Etang Vallier

Brossac Vakantiepark L’Etang Vallier

Waar ligt vakantiepark L'etang Vallier

Uw eigen Vakantiehuis in Brossac

Brossac is een dorpje gelegen in het prachtige Poitou-Charente een uurtje boven Bordeaux in het zuidwesten van Frankrijk. Het is een van die typische Franse dorpjes waar de inwoners elke ochtend bij de bakker een croissantje eten en met een verse baguette onder de arm naar huis lopen. s’Middags op het centrale plein het dagelijkse potje jeu de boules en ’s avonds  een heerlijke maaltijd met een goed glas Franse wijn. Een eigen vakantiehuis in Brossac geeft u rust en ontspanning.

Beleggen in vakantiepark L'etang Vallier

Vertier in de omgeving van Brossac

In de omgeving van Brossac is genoeg te zien en te doen. U treft daar onder andere uitgestrekte zonnebloemvelden, wijngaarden en groene glooiende hellingen. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen langs de vele paden en weggetjes. De hele streek kent tal van nog meer schilderachtige dorpjes met mooie kerkjes en andere bezienswaardigheden. Een leuke plaatsen om te bezoeken zijn bijvoorbeeld Chalais, waar elke maandag een gezellige Franse markt is, Angoulême, Parcoul, Montguyon en Cognac. Natuurlijk kunt u Tennissen en zwemmen op uw eigen Vakantiepark Etaing Vallier vlak bij uw eigen vakantiehuis.

De wereldstad Bordeaux en de kust met de Atlantische oceaan liggen op een uurtje afstand voor als je een dagtrip wilt maken. Kortom genoeg te doen en……….de meeste zonneuren van west Frankrijk, bijna net zoveel als aan de Cote d’Azur. Wat wil een mens nog meer?

Brossac en omgeving, L'etang Vallier vakantiepark voor rust en ontspanning

Etaing Vallier vakantiepark

Wakeborden? Ook dat kan in het meer bij L’Etang Vallier

Meer informatie  of vragen over uw eigen Vakantiewoning? Neem gerust contact met ons op!