Vakantiewoning L’Etang Vallier

Beschrijving en prijzen Vakantiewoning L’etang Vallier 

Onderstaand treft u de informatie van de standaard vakantiewoning welke wij u kunnen aanbieden op het Vakantiepark L’etang Vallier.

Vakantiewoning in L'Etang Vallier te Brossac Frankrijk als belegging

Bouwbeschrijving  voor een individuele woning in de verkaveling   “ les pinèdes”     16480 Brossac

Kavels kunnen variëren van  600 m² tot 2400 m². De woonoppervlakte is ongeveer 100 vierkante meter met 3 slaapkamers,en 2 badkamers. Terras met overkapping en schuur. Diverse uitbreidingen zoals bijvoorbeeld een groter terras, zwembad en een garage zijn mogelijk tegen meerprijs.

Algemene bepalingen 

Alle prijzen en budgetten in deze offerte zijn exclusief btw  21%. Er is 10 jaar bouwgarantie op constructiefouten. Op elektrische toestellen is de garantietermijn bepaalt door de leverancier.

Opmerkingen betreffende de tekeningen

Bij alle opgegeven afmetingen moeten de toleranties in acht genomen worden.

Bij een eventuele tegenstrijdigheid heeft deze beschrijving steeds voorrang op de plannen.

De uitgevoerde werken hebben op hun beurt dan weer voorrang op de afspraken tijdens de werken.

Afbeeldingen zijn louter ter illustratie en niet bindend.

Plaatsing :

De plaatsing van de woning op het terrein gebeurt op aanwijzing van de plannen mede bepaalt door de bouwheer en de architect. De nulpas heeft als referentie de hoogte van het bestaande terrein in het midden van de te plaatsen woning.

Grond en fundering :

Een orienterende grondstudie met mechanische boringen is uitgevoerd door een studiebureau in Geotechniek. Er is een betonstudie gemaakt door een betoningenieur voor de bepaling van fundering en betonplaat. Er is een permanente opvolging door een studiebureau voor de soliditeit van de woning door een onafhankelijkControlebureau  “apave” met analyse van de werken.

Bij oplevering worden alle documenten overgedragen aan de eigenaar. Deze documenten kunnen gebruikt worden om een “dommage ouvrage” verzekering af te sluiten. Wettelijk verplicht bij wederverkoop van de woning.

Plattegrond vakantie woning L'Etang Vallier te Brossac Frankrijk

 

Fundering :

Er worden funderingssleuven gegraven  1m  diep. In de sleuven storten we beton c25/30  gewapend met voorgelaste ijzeeren kokers met 6 ijzers van 8 mm. De muren worden gemetst met  betonblokken van 20/20/50cm; de afgewerkte vloer is 20 cm boven de nulpas. Er is een draineerbuis  voorzien op 40 cm diepte rondomrond de fundering met evacuatie De vloerplaat bestaat uit een gewapende betonplaat van 12 cm dik met een net van 8 mm, en een folie tegen vochtinfiltratie.

Riolering :

De riolering is uitgevoerd in pvc buizen van 100 mm  in volle grond. Er is een inspectiedeksel en een kijkput voorzien om de hoofdleiding te kunnen reinigen. De riolering is aangesloten op een rioleringsnetwerk, er zijn geen aansluitingskosten, wel een jaarlijkse kost  voor de reiniging van het afvalwater ongeveer €155 incl. btw wordt betaald door de vve.

Regenwater :

Het regenwater wordt afgevoerd naar de tuin via een  pvc buis.

Opgaand metselwerk :

Het metselwerk wordt uitgevoerd in geperforeerde groot formaat baksteen met isolerende eigenschappen. De muurdikte is 20 cm. De mortelsamenstelling is 4 delen zand op 1 deel cement. De dragende binnenmuren zijn 15 cm dik. De eerste laag mortel wordt speciaal behandeld tegen opstijgend vocht. De raamdorpels van voorgegoten witte beton zijn ingemetseld.

Deugdelijke isolatie van de Vakantiewoningen in L'etang Vallier te Brossac Frankrijk

Isolatie :

Muren met 10 cm isolatie aan de binnenzijde van buitenmuur  zonder koudebruggen met binnemuur. Vloeren 10 cm isolatie. Dak 14 cm isolatie. Ramen dubbele beglazing  4/16/4

Luxe terras overkapping en terras naar wens Vakantiewoning L'etang Vallier te Brossac Frankrij

Dak :

De gordingen zijn uitgevoerd in grenen hout. Douglas Het terras is uitgevoerd in grenen hout.  Al het hout is behandeld tegen termieten, en lichtbruin getint. Het dak is opgebouwd uit witte  geisoleerde unidek dakpanelen van 16 cm dik. Met een k waarde van 3.7. De dakhelling is 25%.Er is een overdekt terras voorzien van 21 m². De gebakken pannen zijn van Lafarge en zijn van het type  “Romane Canal” met de lokale kleuren. De afwerklatten zijn in witte pvc en de goten en afvoeren in crème kleur( lichtgeel/beige).

Buitenschrijnwerk :

4  Ramen in pvc wit met dubbel glas en 2 opendraaiende  vleugels. Twee luiken hout.  115/100. 1 Raam  in pvc wit met dubbel glas en 2 opendraaiende  vleugels. Twee luiken hout.  105/100. 3 ramen  1 vleugel met gezandstraald glas.  60/40. 2  Grote draairaamen  in pvc wit  met dubbel glas  en 2 opendraaiende vleugels 215/140 twee luiken in hout.

De luiken zullen elkander raken als ze open staan anders moeten we ze assymetrisch nemen. 1 schuifraam in wit pvc die in de muur schuift, dit geeft een volledige opening van de deur. 215/140 twee luiken in hout. 1 deur in pvc wit met glas met aan onderzijde een lijst in pvc luik in hout met slot. 1 deur in  pvc voor berging 215/83   luik in hout met slot. Alle ramen hebben ventilatieopeningen.

Binnenmuren :

De  niet dragende binnenmuren zijn opgebouwd uit metalstud en gyproc. Er is geluidsisolatie voorzien in de muren. In de badkamers is watervaste gyproc voorzien. Al de muren , ook de draagmuren zijn afgewerkt met witte “goutelette” die op de bestukking wordt gespoten. Dit geeft een lichte structuur aan het oppervlakte, de muren moeten niet meer geschilderd worden. De berging is integraal geisoleerd en afgewerkt met witte goutelette.

Elektrische installatie:

De installatie is  aangesloten aan het elektriciteitsnetwerk  van de “association” met een elektriciteitsmeter. Reglementaire zekeringkast met zekeringen en verliesstroomschakelaars.

stopcontacten           dubbele sopcontacten           lichtpunten              schakelaars

slaapkamers311
badkamers111
toilet11
berging111
keuken311
living424
terras211

Er zijn 4 spotjes in de gang en 2 in het toilet allen “led”. Er is in de slaapkamers een elektrische verwarming voorzien van 1000 watt, in de badkamers 500 watt en salon/keuken 2  maal 2000 watt. Er zijn 2 aansluitingen voor televisie, de antennekabel ligt tot onder de pannen om een satelietschotel te kunnen aansluiten kabel en schotel worden aangesloten.

Loodgieterij en sanitair :

Leidingen zijn uitgevoerd in  sanwichpipe of multicouche aangesloten aan en collector. Er is een elektrische boiler van 200 liter voorzien in de berging.  Er is  warm water  in keuken en badkamer.  Koud water is voorzien in keuken, badkamer, berging, toilet en een buitenkraan die aan de collector afsluitbaar is.

Sanitaire toestellen :

Badkamer : Een bad met scherm 60/120 cm  , een badkamermeubel van 120 cm met twee wastavels en spiegel (waarde 180€).   Alle kranen zijn eenhandsmengkranen.

Luxe badkamers in Vakantiewoning L'etang Vallier te Brossac in Frankrijk

Badkamer vast aan slaapkamer : Een inloopdouche met schuifscherm in 2 delen en thermostaatkraan , een hangtoilet, een badkamermeubel van 80 cm met een wastafel en spiegel.  (waarde €180).   Alle kranen zijn eenhandsmengkranen.

Toilet  : Een hangtoilet + wastafel.

Diversen : 

Voorziening voor afwasmachine, gootsteen in de keuken,wasmachine in berging, kraantje buiten. 

Verluchting : 

De verluchting is gegarandeerd door een mechanische luchtverversing met afzuiging in badkamers en toiletten.

Vloeren :  

De vloeren zijn in keramische tegels op een bed van cement van 6 cm en 8 cm isolatie.  Stelpost €18,-  per m² en €3,20 per meter  voor de plinten. Andere tegels worden verrekend en vergeleken met  onze aankoopprijs en de nettowaarde. Er zijn overal plinten voorzien in dezelfde tegel. De berging is in gladgestreken beton.

Muurtegels :

Badkamer :    boven bad of in douche tot 2.2 m hoog en tegels  boven badkamermeubel. Keuken :  boven aanrecht tussen boven en onderkasten. Stelpost  €16 per m²

Binnenschrijnwerk  : 

Binnendeuren recht, met rubber dichting,  geschilderd in wit. In slaapkamer gips aangewerkt tot kast  (bv van ikea) , dit geeft het effect van een ingebouwde kast. Zonder de ikea kast!

Keuken : 

Voorzien is een ikea keuken met microgolf, oven, afwasmachine, koelkast, dampkap, kookplaat op gas. Geplaatst en aangesloten. De stelpost is €2000,- bij ikea.

Schilderwerken : 

De binnenmuren zijn in wit goutelette, dit is een verf/plaaster die gespoten wordt en dit geeft afgewerkt een lichte structuur. De binnendeuren zijn glad en zijn wit gespoten. De balken zijn gebeitst in houtkleur, alsook de balken voor het terras buiten. (zie foto hieronder)

Tuinaanleg : 

Tuin wordt geëgaliseerd en gezaaid . Er is geen afsluiting en aanplanting voorzien. Onder het overdekt  terras zijn   S – vormige  klinkers voorzien. Extra klinkers 20 m² voor niet overdekt terras. €66,- per m² = €1320,-  Het dak van het terras wordt doorgetrokken met balken in hout zoals een pergola. Met 2  palen en een hoofdbalk met elke 70 cm kinderbalkjes.

Verder is er een parkeerplaats en een paadje voorzien in dolomiet voor de toegang tot aan de woning. Er is ook een paadje van 70 cm voorzien rondom de woning in kiezel tegen opspattend water

Basis prijs inclusief  bovenstaande €120.000,-  excl. btw. De btw  krijgt u terug als men de woning verhuurt voor toerisme. Betaling geschied aan de hand van de oplevering in fases.

Prijzen vanaf €120.00,- excl. btw en inclusief grondstuk van 600 vierkante meter voor de basis woning.

Grondprijs             €    117.500 ,-

Notariskosten     €     2.500,-*

Woningprijs         € 100.000,-

________

Totaal                   €  120.000,-  excl. BTW.

De BTW is terug te vorderen van de Franse overheid bij verhuurcontract welke wij voor u verzorgen.

*geschatte kosten, kan wat afwijken